Deutsche
Deutsche
Magyar
English
Hochzeits
 
 

A stíluselemek jellemzése, fontossága

A stíluselemek meghatározzák a film jellegét, kiegészítik dramaturgiai tartalmát. Egy film több stíluselemből épülhet fel, melyek külön-külön alkalmazhatók. Ezáltal megfelelő „hullámzást” biztosítanak a témának, mely így nem válik unalmassá.

Az elemek beépítését, alkalmazását mindig a helyszínen tapasztalt hangulat, a pár attitüdje, felfogása, stílusa határozza meg. Természetesen van egy „standard forgatókönyv”, melyet alkalmazunk, de az esküvők (a násznép és a pár stílusának) különbözősége ösztökél bennünket, alkotókat arra, hogy mindig más és más jellegü emlék formálódjon és szülessen meg.

Adott esetben előrelátó rögtönzéssel készült képkompozícióink, témáink a stíluselemek meghatározó fonalai, melyeket a hirtelen kialakult új (mókás vagy épp romantikus) szituációk felismerésével és annak bemutatásával szövünk.

Valljuk, hogy a filmmüvészet ott kezdődik, ahol az elkapott pillanatokat valamint a hangulatot képes valaki a kívánt stílusban feldolgozni és bemutatni. Az alkotó fantázia ötvözete a valósággal éppen a kívánt hatást éri el, melyet tudatosan formál a hozzáértő alkotó. Ezek megvalósításának fő halmaza a stíluselemek összessége, melyen belül sokféle alárendelt stílusjegy és technikai megoldás létezik.

Eme lehetőségek birtokában igyekszünk olyan filmeket létrehozni, melyek a kedves pár teljes megelégedésére szolgálnak és a későbbiekben visszanézve felidézik a meghitt pillanatokat és a jó hangulatot.

Pillanatok a munkankbol...LovestoryFotozas hdFotozasPolgariEgyhaziJatekPartyParty 2BakikBakik 2KaraokeePitbullMontazsMontazs HDBaratainksmile showtime bandVofelyekMeghivokEdessegekKeressen minket, kerjen bovebb tajekoztatast a 06 70 284 12 24 szamon, Romhanyi Adamnal!
Skype: My status
eskuvo
momentum eskuvoi video szovetsegartisjus ruhahungariantop1000 best-top Valid HTML 4.01 Transitional
 Jogi nyilatkozat  Kapcsolat   www.felejthetetlenemlek.hu   www.fundamentalfilms.hu