Deutsche
Deutsche
Magyar
English
Hochzeits
 
 

" Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jeletkezünk, de állandó időhiánnyal küszködünk- ahogy az eddigi példa is mutatta...
Megékezett a csomag, köszönjük szépen. Azt hiszem, hogy nem túlzás, ha azt mondom, hogy egyszeruen fantasztikus lett a film! Nagyon-nagyon tetszik mindkettonknek, és persze a vendégeknek is (már annak a csekélyke százaléknak, aki eddig látta...)
Szóval nagyon köszönjük, igazán remek emléket sikerült összehoznotok nekünk. Mondjuk egy pillanatig sem aggódtunk, mert azt már a referenciákból lehetett látni, hogy nagyon ügyesek vagytok."

2010. március 5.               Vajonék

" Részlet Betti és Csabi véleményéből:
- hiperultrabrutáldurvaaaaaaa
- zsííííííír
- istenkirááááály
- ez naggggyon odab@sz
- gigasirály
- mennyire jó már ez!!!!!!!!!!!!
- nagyon PROFI!!!!!!!!!!
- besz@rás!! ...."

A folytatást itt találjátok ( KLIKK )

2009. május 14.               Betti és Csabi

" Szia Józsi,
fantasztikusan jó lett a videó, nagyon köszönjük! Hihetetlenül tetszik, most nézzük harmadszor! Nagyon szuper, profi anyag az egész, a Party TV rész meg egyszerüen csúcs, sírva röhögtünk rajta! :o) Szóval nagyon köszönjük ezt a szuper anyagot, ez így csakugyan FELEJTHETETLEN EMLÉK! Koszi Nektek!!! "

2008. május 24.               Juci és Attila

" Sziasztok!
Szeretnénk még egyszer megköszönni az esküvőnkön nyújtott profizmusotokat, jófejségeteket, figyelmességeteket, a részletekre való odafigyeléseteket, mindent látó szemeteket, szépérzéketeket stb.
Szép munkát végeztetek! Már rengetegszer megnéztük a filmet, és a fotókat, és mindig van valami újra felfedezni, sírni és nevetni való!

Köszönet mindenért."

2008. május 10.               Eszter és János

" Kedves Feri és Ádám!
Kicsit megkésve, de nem elfelejtve szeretnénk ebben a formában is megköszönni nektek, az esküvői és születésnapi videónkat. Talán a legjobb szó rá, hogy ez tényleg
,,felejthetetlen”!!!
Nagyon meg vagyunk elégedve a munkátokkal, és büszkén mutatjuk meg barátainknak is!

Úgy gondolom, hogy nektek is szép elismerés, hogy már 9500-an látogatták meg esküvői honlapunkat, és nézték meg ezen keresztül a gyönyörü esküvői videó klipünket.
Remélem általunk is sokan megismerik a ti profi munkátokat, és igénybe veszik szolgáltatásaitokat.

Kívánjuk, hogy egyszer ti is ugyan így átéljétek ezt a fantasztikus érzést, amit mi éreztünk az esküvői videónk láttán!!!
Baráti üdvözlettel:"

2008. március 5.               Benik-Garami Anett és Benik Balázs

" Szép volt az esküvőnk, az tény.
De hogy ennyire? Azokat a boldog pillanatokat, pillantásokat hogy lehet ennyire jól elkapni, megörökíteni, kidomborítani, ...szinte hihetetlen!

Ez a videó annyira tökéletesre sikerült, hogy alig merjük odaadni nemrég házasodott ismerőseinknek, mert sírni fognak, hogy nem titeket választottak. A filmünk hátborzongatóan gyönyörü lett.

Megdolgoztatok vele nem akárhogyan. Minden képkockán érződik az az aprólékos gondoskodás, amit egy egyszerü köszönömmel elintézni nem lehet. Reméljük, lesz még szerencsénk az életben találkozni, és meghálálhatjuk valahogy. "

2007. október 13.               Kitti és Máté

" Sziasztok!
Még meg sem köszöntük, amit alkottatok!
Valami fantasztikus lett! Legalább 15x megnéztünk!
Minden elismerésünk a Tiétek! Nagyon jó lett!
Pontosan ilyet szerettünk volna..

A barátaink, akik látták a filmet és esküvő előtt állnak, biztosan titeket fognak hívni, úgyhogy reméljük találkozunk még :-) "

2007. július 28.               Kati és Tomi

" Sziasztok!
Elnézést, hogy csak ilyen későn írjuk a visszajelzésünket, de nagyon besürüsödtek az elmúlt hetek. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom hétvégén néztük meg huszadszorra a filmet az elejétől a végéig.

Eszméletlen milyen anyagot raktatok össze: újra végig sírtuk-nevettük az egész napot. Bevallom őszintén az esküvő után egy kicsit aggódtam, hogy milyen lesz a video, mert valahogy nem emlékeztem, hogy ott lettetek volna a közelünkben és féltem, hogy sok minden lemaradt. DE a végeredmény azt bizonyítja, hogy észrevétlenül MINDENÜTT ott voltatok, csak útban nem :-)

Fantasztikus munkát végeztetek, köszönjük! "

2007. július 14.               Melinda és Zsolt

" Dear Adam and Ferenc,
We just finished watching our wedding video (April 14, 2007 - Hilton
Hotel, Budapest) and I just have to tell you that you two did just an
amazing job! We were blown away and so impressed with your work. We have never seen one like it before. We are both so thrilled. It was
such a joy to come back from our honeymoon to such a beautiful record of the day. We are absolutely thrilled with the video, as are all our friends and family who have seen it. You were so discreet in taking the video and you have captured all the most special moments. We love
all the extra shots of scenery and guests. Your editing skills are
incredible!!! You captured every wonderful moment that my husband and I shared on our special day...and more! . We know you worked
incredibly hard, both on the wedding day and after, we would really
like to sincerely thank you for that. We are truly grateful to have
found you.

From the very bottom of our hearts, we thank you over and over again
for being a part of the happiest day of our lives. You will be in our
thoughts and hearts forever. "

2007. április 14.               Dori and Tim

" Sziasztok!
Épp itt az ideje, hogy megdicsérjelek benneteket! Fantasztikusan jó lett a videónk, nagyon meghatódtunk már a kisfilmtől is.
Az anyagunk nagyon kreatív lett, szuperek a zenék (a részletnek a Love actually-bol külön örültem, a kedvenc filmem!!!!!), a vágás, a képek, egy szóval GYÖNYÖRÜ minden!!!!!!!
Azért külön dicséret jár, hogy ennyire jót hoztatok ki a hozott anyagból, ez sokkal nehezebb lehet, mint a magatok által felvett képanyagból videót készíteni.

Nagyon köszönöm nektek még egyszer!

Az ezüstlakodalmunkra már benneteket hívunk :-) "

2007. február 14.               Zita és Norbi

" Kedves Felejthetetlenemlék.hu, kedves Feri!
Bár személyesen már megköszöntük neked a fantasztikus videót,
szeretnénk tapasztalatainkat másokkal is megosztani.

Elég sok referencia anyagot megnéztünk a Szeptember 16-i
esküvőnkre készülődvén, és már ki is választottuk a nekünk megfelelőt,
mikor vőfélyünk ajánlott benneteket.
Hát a Ti munkátokba nem kell "belepörgetni", olyan látványos,
dinamikus, müvészi és kreatív, hogy idegen emberkék esküvőjén
könnyeztünk és nevettünk a kedvesemmel és azonnal megkerestünk
beneteket! :)

Az igaz, hogy pár hétbe beletellt míg átvehettük a végeredményt, de megérte várni a kész filmünkre. Valóban egy felejthetetlen és életre szóló emlék ez nekünk és boldogok vagyunk, hogy nem sajnáltuk rá a mi pénzünket és a ti időtöket :) Jópárszor megnéztük már csak magunk és családdal, barátokkal is, de még mindig találunk benne újabb és újabb
részleteket....Mindenkinek nagyon tetszik és végül mindenki egyetért
velünk abban, hogy megérte!!!

Köszönjük mégegyszer, és sok sikert kívánunk a további munkátokhoz!"

2006. szeptember 16.               Enikő és Tamás

" Kedves Ádám és Truce (Feri)!
Fantasztikus volt újra élni, a 'nagy napunkat' a filmetek segítségével!
Gyönyörü képek, megjelenítések, fények, utómunka stb,stb. Egy
szóval, ez az amit NEM lehet megfizetni....nekünk ez a film bármit és
bármennyit megért volna!

A Szerelem,szerelem c. rész? Hmmm....nincs olyan szó,amivel kitudnánk fejezni, hogy mennyire lett gyönyörü az, az anyag! Profi, kreatív és nagyon emberi, ezt külön köszönjük Neked, Nektek! Nagyon jó volt Veletek dolgozni,mert megbízható és lelkiismeretes csapat vagytok! Mi még nagyon sokszor és sok helyen büszkélkedni fogunk a filmmel és természetesen Veletek! A külföldi terveitekhez nagyon-nagyon sok sikert, erőt és kitartást kívánunk! "

2006. szeptember 9.               Anikó és Anti

" Sziasztok!
Az esküvői videónk egyszerüen csúcs, extra,
"megasztár és ultimate"!
Köszönjük a rugalmasságot és a sok türelmet!

Csak így tovább.... "
 
2006. augusztus 19.               Betti és Dénes

" Sziasztok!
Szeretnénk ebben a formában is megköszönni azt a munkát, amit az esküvőnkön, és a filmünk elkészítése során végeztetek. Az esküvő előkészületei során nagyon fontosnak tartottuk, hogy olyan szolgáltatókat találjunk, akik segítenek ezt az alkalmat tényleg emlékezetessé tenni, és ez különösen igaz volt a videó elkészítésére, amit egy életre szóló emléknek szántunk. Az, hogy két kamerával forgattatok, és minden lényeges eseménynél ott voltatok, a vendégeinknek is feltünt, többen dícsérték is a választásunkat, vagyis titeket. A lényeg azonban a film, ami nekünk is, és akik eddig látták, azoknak is nagyon tetszett. Nagyon jól összeválogattátok a legfontosabb pillanatokat, és láthattunk néhány vicces jelenetet is, amiről élőben lemaradtunk. Az ötletes, mégsem túlzó filmes megoldások is nagyon tetszettek, ahogyan az a rövid klip is, amit mail-en is el tudtunk küldeni másoknak. Összességében egy ízléses, vidám és olykor megható filmet kaptunk. Bár újabb esküvőt nem tervezünk, de az élet más eseményei kapcsán is szívesen vesszük igénybe a szolgáltatásaitokat, legyen az családi esemény vagy munka.

Még egyszer köszönjük, mind hozzáállásban, mind produktumában nagyon jó munkát végeztetek.

Üdvözlettel: "
 
2006. augusztus 12.               Andrea és Zoltán

" Nagyon tetszik a
filmünk!:) Nagyon szép munka! Köszönjük! "
 

2006. augusztus 5.               Nárcisz és Tan

" Kedves Fiúk, Ádám, Józsi, Feri és Artúr!
Nehéz szóhoz jutni a videó illetve a fényképek megtekintése után, egyszerüen tökéletes lett, utolérhetetlen, felejthetetlen!
Az a legmegdöbbentőbb hogy valóban azt kaptunk, amit ígértetek:a klippek harmonikusak, átgondoltak, ötletesek, a videófilm minősége nem hagy kivetnivalót maga után, a vágástechnika felülmúlhatatlan......egyszóval professzionális.
Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy ezen a területen Ti vagytok a legjobbak.
Hogy valami újat is írjak, amit mi a legjobban élveztük/értékeltünk az az volt, hogy mindenki tudta és tette is a dolgát szó nélkül!Amikor az ember esküvőt szervez csak meri remélni az ilyen hozzáállást......Hát, mi ezt hívjuk profizmusnak, nektek sikerült! Gratulálunk!

Nagyon szépen köszönjük a türelmet ami az esküvő előtti/alatti/utáni egyeztetéseket illeti.További sikeres munkát kívánva,"

2006. július 29.               Angéla és Szabolcs

" Hát fiúk le a kalappal,
csodálatos filmünk lett. Megérte ezerszer a várakozás. Köszönjük! "

2006. július 22.               Kriszti és Zoli

" Kedves Feri, Ádám, Józsi és Artúr!
Elnézést, hogy csak most írok…de szólni sem tudunk a gyönyörüségtől:) Egyszerüen több mint fantasztikus amit kihoztatok "belőlünk"!:)
Azóta minden este a mi kis filmünket nézzük….-addig biztos, amíg ki nem fogyunk a vendégekből:)
Köszönjük még egyszer Nektek, ez tényleg így már egy FELEJTHETETLEN EMLÉK lesz nekünk!!!"

2006. június 10.               Merci és Kornél

" Sziasztok!
Nagyon tetszik minden!!!!!!!!!! Gyönyörü a film és a képek is!!!!!!!!!!!!
Büszkén mutogatjuk majd a gyerekeinknek :-)))
Mégegyszer köszönünk mindent!!"
 

2006. május 27.               Judit és Zoltán

" Kedves Józsi és Ádám!
Hát, ez tényleg vicces lett! Nagyon tetszik a dvd! Kb. 5* néztük meg és
mindig találtunk benne új dolgot! A családunk teljesen el van mosva,
azt a röhögést, amit levágtak, hallani kellett volna...
Arról beszélgettünk, hogy hihetetlen, mit össze dolgoztatok, mind a
forgatáson, mind a vágásban. Az esküvőn csak néha figyeltük amit
csináltok, de már akkor el voltunk mosva!
Szóval dögös lett a végeredmény, amihez gratulálunk! +1* köszönjük
szépen! Baráti üdvözlettel:"

2006. május 13.               Ági és Gábor

" Kedves Fiúk,
Megnéztük a filmet és azt kell mondjam, hogy ÁJULÁS jó lett!
Nagyon örülünk neki, hogy ilyen profi módon elkészített filmet láthatunk életünk egyik legfontosabb napjáról.
Nagyon büszkén fogjuk mutogatni és ajánljuk mindenkinek, aki valami színvonalasat szeretne!
  Nagyon köszi mégegyszer. "

Budapest, 2005 szeptemer 10.                Nóri és Zotya

" Ádám és Feri!
ISTENEK vagytok! Ennél többet nem mondok, mert ha ehhez bármit is hozzátennék, csak elvennék belőle..."

Székesfehérvár, 2005 augusztus 19.                Alíz és Zoli

" Kedves Ádám és Feri!
Volt egy álmunk. Valóra vált azon a napon és..... viszont láttuk a FILM-en. Ezer hála, mert megörökítették az álmunkat és gyönyörübb lett mint, maga a képzelet. Reméljük hamarosan találkozunk egy másik hasonlóan csodálatos napon, ugyanis a híretek szájról-szájra, a filmetek (filmünk) házról házra jár ;-)
Sok sikert és kívánjuk, hogy váljanak valóra az álmaitok!"

Siófok, 2005 október 10.                Mónika és Tamás

" Szia,
Szeretnénk újra megköszönni a DVD-t, nagyon tetszik mindenkinek, le vagyunk döbbenve, hogy mennyire komolyan megcsináltátok :) Ezer köszönet érte! Fokozzam? Mondjuk, hogy a Columbia Pictures kutya-f**za hozzátok képest :)"

2005. augusztus 6.                        Anita és Joci

"Adam / Feri,
We we're up till 2am last night watching the DVD of the wedding. Fantastic!
We're very happy with the whole prodcution - far better than we could have hoped. I'll write more and call both of you soon to thank you.
Amanda was also very happy and can't stop talking about it.

2005. július 2.                        Alex (and Amanda)

"Kedves Ádám és Feri!
Először is köszönjük azt a segítőkész és barátságos hozzáállást, amit esküvőnk előtt, alatt és után tanúsítottatok. A munkátokkal sikerült varázslatos esténket még emlékezetesebbé tennetek. Szinte naponta nézzük meg újra, és ezt az örömet meg tudjuk osztani mindenkivel, aki részt vett esküvőnkön, hiszen több, mint 30 példány készült DVD-n és VHS-en.
Szívből kívánunk nektek további sikeres munkát és olyan felejthetetlenül szép emlékeket, melyeket mi őrzünk a szívünkben és most már a DVD gyüjteményünkben is..........."

2005. április 30.                        Karesz és Ági

"Helló Józsi!
Fantasztikus lett a videó, a kedvesemmel már a harmadik este nem fekszünk le anélkül, hogy meg ne néznénk a DVD-t! Köszönjük mégegyszer! :) "

Kriszti és Ádám
"Kedves stáb,
lenyügözött a videó! Köszönettel: "
Kajári család
"Abszolut csodálatos, nem tudjuk abbahagyni a dvd nézését . Köszönjük a barátságos és profi munkátokat."
Zsolt & Viki
"IMÁDJUK a videót:)! A párom tegnap elöször hagyta ki a focimeccset a dvd miatt:)) Köszi az örök emléket."
Andrea
"Kedves Romhányi Ádám!
Jó volt látni a felejthetetlen emlék- felejthetetlen formában oldalatokat. Abszolút korrektek vagytok azzal, hogy őszinte szándékkal jó tanácsokat adtok életünk mérföldkövének minősülő lépése előtt. Mire vigyázzunk, hol verhetnek át bennünket? Ezzel a gondoskodásotokkal bennünk rögtön bizalmat keltettetek. "
(e-mailben érkezett V.Z.-tól)
Pillanatok a munkankbol...LovestoryFotozas hdFotozasPolgariEgyhaziJatekPartyParty 2BakikBakik 2KaraokeePitbullMontazsMontazs HDBaratainksmile showtime bandVofelyekMeghivokEdessegekKeressen minket, kerjen bovebb tajekoztatast a 06 70 284 12 24 szamon, Romhanyi Adamnal!
Skype: My status
eskuvo
momentum eskuvoi video szovetsegartisjus ruhahungariantop1000 best-top Valid HTML 4.01 Transitional
 Jogi nyilatkozat  Kapcsolat   www.felejthetetlenemlek.hu   www.fundamentalfilms.hu