Felejthetetlen emlek - felejthetetlen formban
 
BemutatkozasCsomagjainkVelemenyekStilus elemekArainkKerdesek - Valaszok
 
Deutsche
Deutsche
Magyar
English
Hochzeits
 
 

Vőfélyek és Ceremóniamesterek. Emberek, akik arra tették fel az életüket, hogy

  • életed egyik legszebb napján levegyék a válladról a gondot,
  • odafigyeljenek a hangulatra,
  • az események folyamát a medrében tartsák,

Az alábbi emberekről személyes tapasztalatom van. Személyesen tapasztaltam ahogy mosolyt csaltak az arcokra, megválaszolták a kérdéseket és elsimították a döccenőket. Kreatívok ők, kik táncba csalják a lankadókat és mókamesterekké válnak ha kell. De mindenek felett, jó emberek.

Ime:
GYÖMRŐ-Molnár Béla - nagyvőfély

Rutinos srác. Ahol együtt voltunk esküvőn, ott totál kifárasztotta a társaságot :] Egy perc unalom nem volt, esemény eseményt követett...játék...játék..játék...és még több játék :) Határozott egyéniség, de ez talán szükséges is.

Elérhetőségei:RING István - vőfély

Zseniális ember. Sugárzott a nyugalom belőle, mindemellett vicces és jóhumorú volt (es ez a természetéből fakadt, nem 'szerepet' játszott). A rendezvényt csupán kordában tartotta, figyelt a hangulatra, illetve ő csak annyit játszatott, beszélt ami szükseges volt ahoz, hogy az alapvetően bulis társaság folyamatos eseményt 'kapjon'. Mindemellett óriási bajsza van :) es közel 2 méter magas..szóval igen karakteres figura.

Elérhetőségei:Tóth Mihály - Ceremóniamester

Ő a legmodernebb, aki próbálja ötvözni és rendezni a századelőn kialakult osztrák-magyar hagyományokat az angolszász, a keresztény és a zsidó hagymányokkal. Ahol együtt voltunk, ott nagyon jó buli volt, Egyedi játékai voltak (pl.Házaspárbaj), illetve zenekar helyett DJ szolgáltatta a zenét a buliban, s ő maximálisan belevonta őt is a programokba. Olyan volt mint egy film:)

A játékoknak volt saját főcímzenéjük, minden eseményhez a legjobban illő zene szólt. Pontos volt minden. Profi és jófej.

Elérhetőségei:


3 reszlet a munkankbol...LovestoryFotozas hdFotozasPolgariEgyhaziJatekPartyParty 2BakikBakik 2KaraokeePitbullMontazsMontazs HDBaratainksmile showtime bandVofelyekMeghivokEskuvos weboldalakKeressen minket, kerjen bovebb tajekoztatast a 06 70 284 12 24 szamon, Romhanyi Adamnal!
Skype: My status
eskuvo
momentum eskuvoi video szovetsegartisjus ruhahungariantop1000 best-top Valid HTML 4.01 Transitional
 Jogi nyilatkozat  Kapcsolat   www.felejthetetlenemlek.hu   www.fundamentalfilms.hu